Aktivnosti


Evropsko udruženje nastavnika Srbije je pridružna članica Evropskog udruženja nastavnika. U tom svojstvu, EUNS će pokušati da odgovori na potrebe i zahteve modernog obrazovanja koje u Evropi i svetu poprima nove forme i prilagođava se zahtevima globalizovanog društva. Faktori koji bitno menjaju uslove obrazovanja su, najpre, multietničke i multukulturalne učionice u kojima najpre treba pomiriti razlike a zatim graditi osnove za novo, zdravo društvo 21.veka. Drugi momenat su nove tehnologije bez koji su moderan život, pa tako i moderno obrazovanje, nepotpuni. Metode rada menjaju se u istom pravcu i pred stručnu javnost stavljaju nove izazove.
Svedoci smo ovih promena, a EUNS će pratiti trendove i pokušati da približi pozitivne primere iz prakse koji su primenjivi u našem školstvu kroz aktivnosti, tribine, seminare, stručne skupove,predavanja, projekte kako za članstvo, tako i za đake.
Ukoliko u našem radu prepoznajete prostor za svoje ideje u ovom domenu, biće nam drago da pružimo podršku i omogućimo da šira stručna javnost bude obaveštena na adekvatan način.

Naše poslednje aktivnosti su:


Sve slike stranice „Aktivnosti“ možete pogledati pritiskom na dugme ispod.

SLIKE