UNISER, dvočasovni Webinar o pripremi i pisanju Erazmus+ KA122 projektnih prijava 


Poštovani,

Moje ime je Ana Bartoli, i pišem Vam ispred italijanske organizacije UNISER. Kao što ste imali priliku do sada da saznate, naša misija je pružanje podrške školama srednjeg stručnog i opšteg obrazovanja u kreiranju prilika da svojim učenicima i nastavnom osoblju omoguće internacionalna razvojna iskustva.

U sklopu svojih Webinara, UNISER nudi svim zainteresovanim organizacijama i institucijama, podršku pri pripremi i pisanju Erazmus+ KA122 projektnih prijava u okviru sledećeg javnog poziva planiranog za kraj februara 2024. godine (tačan datum još nije potvrdjen).

Kao i uvek, tim stručnjaka iz projektne kancelarije UNISER, vodiće besplatan dvočasovni Webinar. Ovom prilikom pozivamo Vas da učestvujete u ovoj razvojnoj prilici koja se odvija u ponedeljak, 4. decembra, od 15h do 17h. Više o samom Webinaru možete pročitati ovde. 

Rok za prijavu je petak 1. decembar, a obrascu za registraciju možete pristupiti klikom na link. Uputstvo za povezivanje na Webinar, dobićete putem email-a nakon što se period registracije završi.

Vidimo se u uskoro!

Srdačno,

Ana BartoliAna Bartoli

ana@uniser.net

Uniser Teacher Week 2024
A 3-day training course about Internationalisation and Erasmus+ project design for teachers from Europe and beyond.