SVETSKi SAMIT OBRAZOVANJA


Svetski samit obrazovanja 2022

SVETSKI SAMIT OBRAZOVANJA simbol za link

 

World Education Summit 2022

Dobro došli na najveći globalni događaj u svetu obrazovanja – Svetski samit obrazovanja! Preko 400 predavača iz čitavog sveta deliće sa vama svoje znanje tokom četiri dana, na devet dinamičnih virtuelnih stejdževa, a među njima su i predstavnici Balkana, koji će imati priliku da sa preko 100.000 učesnika iz celog sveta podele balkanske pedagoške inovacije na svim jezicima regiona.

ŠTA VAS OČEKUJE NA SVETSKOM SAMITU OBRAZOVANJA?

Od 21. do 24. marta 2022. godine Svetski samit obrazovanja će okupiti najpoznatija imena u svetu obrazovanja, inovativne pedagoške lidere, vešte motivacione govornike, inspirativne nastavnike i entuzijastične učitelje, koji će kroz raznovrsne prezentacije, radionice i panel-diskusije podeliti sa vama svoje napredne pedagoške ideje i dobru nastavnu praksu.

🎓 Svetski edu-inovatori – velika imena sa velikim idejama

Ove godine najpoznatiji stručnjaci iz sveta obrazovanja postaviće nam izazov u vidu novih načina razmišljanja i rasuđivanja. Publika će imati priliku da uči od najboljih i sa najboljima – sa ljudima koji su otelovljenje najviših dometa u istraživanju, filozofiji i praksi obrazovanja.

🎤 Deset dinamičnih stejdževa

Na deset dinamičnih virtuelnih stejdževa, koji će biti emitovani paralelno, moći ćete da pratite fenomenalna predavanja, prezentacije, radionice i panel-diskusije najuticajnijih svetskih edukatora. Ali to nije sve! U cenu karte je uračunat i pristup svim prezentacijama za narednih godinu dana!

👩🏻‍🏫 Poseban stejdž samo za nastavnike iz regiona – Balkanski samit obrazovanja

Po prvi put na Svetskom samitu obrazovanja gostovaće i predstavnici Balkana, koji će na posebnom stejdžu imati priliku da svetu pokažu transformativni potencijal Balkana, gde nastavnici stvaraju velika dela sa malo resursa.

ŠIRITE DOBRE VESTI – PAKET ZA ŠKOLE ZA SAMO 34 EVRA!

Pokrenite inicijativu u svojoj školi! Pozovite svoje kolege, prijatelje i poznanike da vam se priključe i time doprinesu velikom uspehu svih naših predstavnika. Uz veliku podršku LINK Educational Alliance, škole mogu da dobiju poseban paket po najnižim cenama za sve nastavnike. Umesto realne cene od 360 evra, cena za naše nastavnike je samo 3.900 RSD / 34 EUR!

Sve škole koje se prijave preko Instituta za moderno obrazovanje i iskoriste čak 90% popusta na cenu karte dobijaju sjajan paket za pedagoški portfolio koji sadrži:

  • kompletan online pristup Svetskom samitu obrazovanja tokom sva 4 dana;
  • kompletan online pristup Balkanskom samitu obrazovanja na svim jezicima regiona;
  • čak godinu dana pristupa svim snimljenim prezentacijama;
  • bodove za stručno usavršavanje;
  • sertifikate i digitalni bedž.

I to nije sve!

Ukoliko ste se prijavili za pojedinačnu kartu po ceni od 50 evra, a vaša škola želi da se prijavi za paket za škole, nema problema! Od nas ćete dobiti posebnu nagradu – najpopularniji kurs Tajna finskog uspeha, gde ćete imati neverovatnu priliku da saznate više o tome kako izgleda najbolji model obrazovanja na svetu – finski model.

ZAJEDNO KA SVETU INOVACIJA U OBRAZOVANJU

Institut za moderno obrazovanje stoji vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja u vezi sa Svetskim i Balkanskim samitom obrazovanja. Slobodno nam se obratite na imejl info@link-conference.org ili telefonom na broj +381 (0)11/40-11-260 i veoma rado ćemo vam pružiti sve dodatne informacije u vezi sa paketima, učesnicima i beneficijama.

Ukoliko želite da UVEK budete u toku sa aktuelnim događajima koji dolaze sa Instituta za moderno obrazovanje, pridružite se našoj Viber zajednici.